ØNSÖN LESDØNES. 2018

Agafem Lisístrata d'Aristòfanes i la fiquem a la rentadora amb Les Dones Sàvies de Molière, Les Criades de Jean Genet, Homes! de Sergi Belbel i La Casa De Bernarda Alba de Federico García Lorca.
Seleccionem un programa de rentat de roba delicada de 40ºC durant 1h, amb sabó Lou Andreas-Salomé.
Amb la pasta que en surt fem una escultura a l'estil Casa De Nines d'Henrik Ibsen, i el resultat és:  ØNSÖN LESDØNES


El títol de l’obra pot recordar el col·lectiu On són les dones  que des de 2013 analitza la presència de dones als espais d'opinió dels mitjans de comunicació de Catalunya i en denuncia l'absència.
L’èxit de la campanya que van realitzar per tuiter amb el hashtag “#onsónlesdones” va fer que des del món teatral professional es preguntés “I al teatre, on són les dones?” ja que  a la cartellera les dramaturgues i directores són minoria. “El públic teatral és majoritàriament femení. El poder al teatre és majoritàriament masculí” reblava el dramaturg i director escènic Jordi Casanovas per denunciar en una piulada aquest profund desequilibri en el món de les arts escèniques.
Com es pot llegir al programa, ØNSÖN LESDØNES està interpretada, dirigida i assistida tècnicament “només” per dones. L’obra dóna protagonisme a la dona i als arguments femenins i a una certa visió femenina de la realitat amb la intenció, però, d’arribar a totes les sensibilitats.

Edat recomanada:
A partir de 13 anys
Preu:
. Preu de l’entrada 12€
. Preu soci 10€
. Fins a 16 anys 10€

Venda d'entrades a l'oficina de turisme i, una hora abans de l'espectacle, al teatre